Klantenbeoordelingen

Ontdek Wat Onze Klanten Zeggen

" Tevreden klanten die beoordelingen achterlaten - Carswitch Ervaringen
24 mai 2024

Super persoonlijke service. De medewerker belde mij zelfs buiten kantooruren van thuis terug.

Claes Myriam, Riemst
21 mai 2024

Prima gelopen. Snelle offerte en afwikkeling

Lode Claessens, Kapellen
21 mai 2024

Snelle reactie.

Prima afhandeling.

Doen wat ze beloven.

Vriendelijke bejegening

Van San Jean, Overpelt
20 mai 2024

Verkoop ging vlot vriendelijk te woord gestaan worden goed op de hoogte gehouden .

Jean Erkens, Lanaken
18 mai 2024

Snel geregeld zonder poespas

Verlee Bethanny, Lochristi
17 mai 2024

Snelle afhandeling op correcte manier ben zeer tevreden!

Lea Vermeersch, Oostende
16 mai 2024

Eerlijke handel geen praatjes. Beveel het zonder meer aan

Heidi Schockaert, Aalst
15 mai 2024

Alles volgens afspraak goed geregeld en op tijd.

Prima.

Coenen Nadine, St Truiden
14 mai 2024

Prettig contact gehad over de verkoop. Snelle afhandeling van de verkoop.

Marina Cilissen, Riemst
13 mai 2024

Uitstekende behandeling, duidelijk en zeer correct!!

Afspraken over terug bellen etc. worden stipt nagekomen!

Kortom, zeer tevreden!!!

Martin Krist, Lommel
11 mai 2024

Perfecte en correcte behandeling van begin tot eind tijdens de verkoop van onze voiture. Complimenten voor het overleg en duidelijkheid naar ons toe! We hebben alles met een zeer goed gevoel kunnen afronden.

Lekens Walter, Heusden-Zolder
9 mai 2024

Snelle en klantvriendelijke benadering om verkoop te bewerkstelligen.

Luc Van Leemputten, Schoten
24 avril 2024

Goede service en ik heb een eerlijk bod gekregen op mijn auto

Vanhove Johny, Nieuwerkerken
15 avril 2024

Goede snelle reactie. Vriendelijke medewerker aan telefoon.

Joris de Ruyter, Tielt-Winge
13 avril 2024

Snelle afhandeling met een goed resultaat en een vlotte communicatie.

Inez Lankers, Aarschot
10 avril 2024

perfect, zeker aan te bevelen

Prima geregeld, Had in een paar uur een bod. Goed telefonisch contact.

Ook alles naar tevredenheid afgehandeld met het bedrijf dat mijn autoheeft gekocht. Niet gedacht dat het zo makkelijk zou gaan

Eraly Caroline, Knokke-Heist
9 avril 2024

goede service, goed behandeld

Naar tevredenheid correct behandeld.

Snelle afwikkeling

yvonne
6 avril 2024

perfect, zeker aan te bevelen

Zeer vriendelijke medewerkers en zeer goed contact. Alles is zoals afgesproken en naar wens gelopen. Bedankt!

Fanny Huygens, Meise
4 avril 2024

goede service, goed behandeld

Snelle en zeer correcte begeleiding en uiteindelijke afhandeling.

Snoeck Veerle, Essen
1 avril 2024

voldoende, een redelijke ervaring

Goed geregeld.

Stefan, Zwijndrecht
30 mars 2024

perfect, zeker aan te bevelen

De verwerking van mijn te koop aangeboden auto is heel vlot en professioneel verlopen.

Annick, Lier
26 mars 2024

Snelle en zeer correcte begeleiding en uiteindelijke afhandeling.

Paul
26 mars 2024

Zeer vriendelijke medewerkers en zeer goed contact. Alles is zoals afgesproken en naar wens gelopen. Bedankt!

Daniels Amber, Antwerpen
22 mars 2024

goede service, goed behandeld

Prettig contact. Correcte afhandeling.

vanaken karin, Lummen
22 mars 2024

perfect, zeker aan te bevelen

De verwerking van mijn te koop aangeboden artikel is heel vlot en professioneel verlopen

Christian, Oudenaarde
19 mars 2024

Prettig contact. Correcte afhandeling

Agata, Tienen
11 mars 2024

Netjes en correct afgehandeld en op tijd gebeld zodat je niet lang hoefde te wachten.

Peter
8 mars 2024

Ik ben super tevreden over de service van Carswitch. Ze hebben me door het hele proces begeleid en een goede prijs voor mijn auto gekregen.

Sofie Vandenborre
7 mars 2024

Ben tevreden met uw service prima afhandeling heel content gr

Paul vandam Holsbeek
1 mars 2024

Het contact met de bieder kwam gemakkelijk en goed tot stand.

Dick Sint-truiden
27 février 2024

Zeer snel een bod, ontvangt. De afwikkeling door de koper zeer netjes. Geen onderhandeling duidelijk en beleeft.

Peter Lier
24 février 2024

goede service, goed behandeld

Dank u Carswitch

Niels Zoersel
23 février 2024

Zeer snelle service en gevoel van betrokkenheid.

Netjes afgehandeld.

Aan te bevelen!

Chantal Zwevezele
21 février 2024

Ik heb een super overnameprijs gekregen van mijn wagen! aanrader en zeer tevreden.

Stijn Coppens Aarschot
19 février 2024

Zeer snelle en persoonlijke reactie! Snelle overeenkomst, binnen 24 uur.

Gaelle Dhondt Aalter
19 février 2024

De verkoop ging overeenkomstig er was beloofd. Binnen 2 uur was alles geregeld en de auto opgehaald, gevrijwaard en betaald.

Kris Beveren
18 février 2024

Vriendelijke en correcte benadering.

Correcte afhandeling. Dus zeer tevreden

Peggy Buyl
17 février 2024

Alles perfect, erg aardig en heel eerlijk.

Wim Mortelmans Sint-Truiden
17 février 2024

Zeer tevreden over reactie, service en flexibiliteit

Wim en Georgette
15 février 2024

Snel, vriendelijk maar wel zakelijk, ophaalservice

Pepels kelly, Dilsen-stokkem
15 février 2024

Snelle en correcte af(be)handeling. Meedenkend en goed adviserend. Aan te bevelen voor degenen die snel willen verkopen.

Karina Van Heirle, Hemiksem
14 février 2024

Doelgerichte communicatie, snelle afhandeling en een goed concept!

Lambrecks Denise, Hasselt
12 février 2024

de verkoop ging goed ben daarover tevreden

Willy, Tessenderlo
10 février 2024

Heel tevreden over de communicatie, de opvolging. De verkoop is prima verlopen.

Aanrader.

Veronique
8 février 2024

Heel goed bedrijf werken netjes en alles word snel geregeld ze komen. Hun afspraken na en is echt een aanrader ik zou de volgende keer weer terug komen

Caproens Jozef
8 février 2024

Met Carswitch was mijn auto verkopen gemakkelijker dan ik dacht. Ze zijn echt professioneel en bieden geweldige service.

Laura Leroy
8 février 2024

Ik had nooit gedacht dat mijn oude auto nog zoveel waard zou zijn. Dankzij de experts van Carswitch kreeg ik een eerlijke prijs. Aanrader!

Pieter Tilemans

Uw Mening is Belangrijk voor Ons